kita nyedhiyani energi

Kanggo akeh klien kaya pemerintah, omah-omahé lan kantor

Weifang Kailong Machinery Co., Ltd. punika ilmu lan teknologi Enterprises, ing zona ekonomi pembangunan Weifang City Fangzi, cedhak Weizhou Road, transportasi trep. Kailong Machinery melu machinery pengecoran Manufaktur supplier profesional, desain lan Pabrik produk utama ing ngisor iki: flask lan pallet mobil kanggo line ngecor, otomatis statis line meksa ngecor, otomatis, seri semi-otomatis saka baris flask ngecor ...

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !