Babagan awake dhewe

02

Weifang Kailong Machinery Co., Ltd. punika ilmu lan teknologi Enterprises, ing zona ekonomi pembangunan Weifang City Fangzi, cedhak Weizhou Road, transportasi trep. Kailong Machinery melu machinery pengecoran Manufaktur supplier profesional, desain lan Pabrik produk utama ing ngisor iki: flask lan pallet mobil kanggo line ngecor, otomatis statis line meksa ngecor, otomatis, seri semi-otomatis saka baris flask ngecor, slip flasks otomatis ngecor horisontal baris, mesin pouring semi-otomatis lan mesin tambahan baris ngecor, baris ngecor mechanized, baris ngecor mechanized, BLT, seri JYB saka ukuran conveyor lan macem-macem non-standar plate conveyor.

Liwat produk profesional lan tata ngrancang, kita nyedhiyani solusi Ngatur-digawe kanggo customer. Adhedhasar fasilitas majeng, teknologi Processing luwih, kontrol Processing ketat lan pengawasan kualitas, kita tansah pracaya ing angen-angen kualitas pisanan lan customer kepuasan kang.

Perusahaan wis tansah njejegaké angka inti saka "nggawe angka customer", lan bakal menyang asas saka kejujuran lan kauntungan bebarengan kanggo njaluk kahanan Win-Win. Kanthi inovasi dadi, kita setya nyediakke produk sampurna kita lan layanan paling apik kanggo pelanggan.


WhatsApp Online Chat !