Ne të sigurojë energji

Për shumë klientë si të qeverisë, shtëpitë dhe zyrat

Weifang Kailong Machinery Co, Ltd, është një shkencë dhe teknologji ndërmarrje, të vendosura në Weifang City Fangzi zonën e zhvillimit ekonomik, në afërsi të Weizhou Road, transporti i përshtatshëm. Kailong Makineria është e angazhuar në makineri shkritore prodhim furnizues profesional, projektimin dhe prodhimin e produkteve të mëposhtme kryesore: balonë dhe makina paletë për linjë derdhur, automatike statike linjë derdhur presion, automatike seri, gjysmë-automatike e linjës derdhur balonë ...

Rreth nesh

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat !