kami nyadiakeun energi

Pikeun loba klien kawas pamaréntah, imah jeung kantor

Weifang Kailong mesin Co., Ltd. mangrupakeun science and technology usaha, ayana di zone pangwangunan ékonomi Weifang Kota Fangzi, deukeut ka Weizhou Jalan, transportasi merenah. Kailong mesin anu kalibet dina mesin foundry manufaktur supplier profésional, rarancang jeung pabrik di produk utama handap: flask na Usuk mobil pikeun garis molding, otomatis statik garis tekanan molding, otomatis, runtuyan semi-otomatis tina garis flask molding ...

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !