Tentang Kami

02

Weifang Kailong mesin Co., Ltd. mangrupakeun science and technology usaha, ayana di zone pangwangunan ékonomi Weifang Kota Fangzi, deukeut ka Weizhou Jalan, transportasi merenah. Kailong mesin anu kalibet dina mesin foundry manufaktur supplier profésional, rarancang jeung pabrik di produk utama handap: flask na Usuk mobil pikeun garis molding, otomatis statik garis tekanan molding, otomatis, runtuyan semi-otomatis tina garis flask molding, dieunakeun flasks otomatis molding horizontal garis, mesin tuang semi-otomatis jeung mesin bantu tina garis molding, garis molding mechanized, garis molding mechanized, BLT, runtuyan JYB skala conveyor sarta sagala rupa non-standar plat conveyor.

Ngaliwatan produk profésional sarta perenah ngarancang kami nyadiakeun solusi tukang ngaput-dijieun pikeun nasabah. Dumasar fasilitas canggih, téhnologi processing hadé, embung ngolah ketat tur inspeksi kualitas, urang salawasna percanten ka konsepsi kualitas munggaran tur kapuasan customer urang.

parusahaan geus salawasna uphold nilai inti "nyieun nilai keur nasabah", tur taat ka prinsip kajujuran jeung manfaat silih mun meunang kaayaan win-win. Kalawan inovasi kontinyu, urang anu komitmen keur supplying produk sampurna urang jeung layanan pangalusna ka konsumén.


WhatsApp Online Chat !