Buka Mechanized molding Line - Cina Weifang Kailong mesin

Buka Mechanized molding Line

Pondok Description:

◆ Leumpang Beam kapang Conveyer mesin ieu mangrupa beam leumpang kapang conveyer kabuka dipaké dina foundry nu. Ayeuna damel molding, inti keusikan, kapang assembling, tuang, jeung flask ragrag, prosés ieu réngsé dina garis utama, ngan cooling di garis lianna. Ieu leuwih cocog pikeun susunan produksi kanggo lila matak cooling, sarta eta bisa dilakukeun di wewengkon terpusat tanpa limbah spasi. Ku kituna éta salah sahiji bagian penting dina garis molding kalawan flask. Spesifikasi Of Buka Mech ...


jéntré produk

Tags produk

Leumpang Beam kapang Conveyer

mesin ieu mangrupa beam leumpang kapang conveyer kabuka dipaké dina foundry nu. Ayeuna damel molding, inti keusikan, kapang assembling, tuang, jeung flask ragrag, prosés ieu réngsé dina garis utama, ngan cooling di garis lianna. Ieu leuwih cocog pikeun susunan produksi kanggo lila matak cooling, sarta eta bisa dilakukeun di wewengkon terpusat tanpa limbah spasi. Ku kituna éta salah sahiji bagian penting dina garis molding kalawan flask.
Spesifikasi Of Buka Mechanized molding Line
model Diménsi Flasks Ukuran Usuk Car Pitch Usuk Car Jumlah Flasks /
Unggal 
Usuk  Car
Katerangan
KXZ80 800 * 630 * 300/300 1000 * 750 1200 1
KXZ90 900 * 700 * 300/300 1100 * 800 1300 1
KXZ100 1000 * 800 * 350/350 1200 * 900 1400 1
KXZ120 1200 * 900 * 400/400 1400 * 1000 1600 1
KDX3 500 * 420 * 150/150 1800 3 éta suitale keur leumpang-tipe matak conveyor
KDZ2 720 * 450 * 200/200 1500 2

20165161229540


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !